SYYS- JA LOKAKUUN LOPPUNEET

Kesän lopussa mä hieman kyllästyin ”kuukauden loppuneet” -postauksiin. Kun puteleitakaan ei tyhjentynyt kuin muutama, päätin pitää pientä taukoa koko postaussarjasta. Syyskuussa tuotteita loppui hieman enemmän, mutta motivaatio kuvaamiseen puuttui. Lokakuussa sain taas tavalliseen tapaan purkkeja tyhjäksi ja samalla se kiinnostus näitä postauksia kohtaan taas hieman kasvoi ja raahasin tyhjät purkit jopa uuteen asuntoon kuvien ottamista varten. Ajattelin jatkossa tehdä näitä postauksia suosiolla kahden kuukauden välein, koska mulla loppuu tuotteita yhden kuukauden aikana aika vähän, mutta haluan kuitenkin antaa jonkinlaisen arvosanan mun loppuun käyttämistä tuotteista!

The Body Shop – Vanilla Pumpkin Käsivoide. Aivan ihana käsivoide, yksi mun ehdoton suosikkini The Body shopin valikoimasta ja oikeastaan kaikista kokeilemistani käsivoiteista. Tuoksu on ihanan mausteinen, mutta samalla pehmeä. Sain tästä jopa töissä kehuja! Yksi tuubi multa löytyy tätä jo varastosta, joten jatkoon ehdottomasti.
Lavera Hand & Cuticle Cream. Ihan ok käsivoide, joka jätti kuitenkin aika kylmäksi. Jotenkin tämä on tosi tylsä ja mitäänsanomaton. Tuoksu ei ollut

Lue koko postaus tästä