Syys-ja lokakuussa loppuneet

Nyt on aikamoinen satsi syys-ja lokakuussa loppuneita,sillä en saanut aikaseksi postausta syyskuulta ja päätin kerätäkaikki tähän yhteen.
Vaikka jätettä oli taas muovikassillinen, niin ei tässä mitään överiä ole.Pesuaineita,  rasvoja ja suihkusaippuaakun kuuluu joka päivä.

Ekaksi hiustuoteita, käytän XZ shampoita ja hoitoaineita aika paljon. Tämä raparperi-punaherukka hoitoaine oli tuoksultaan aika neutraali, perushoitis jota varmaan ostan jatkossakin. 
Garnier on ikisuosikki, uskalsin kerrankin ostaa kookosta sisältävän tuotteen ja tämäkin oli miellyttävän neutraali. Enkä saanut mieheltä noottia 🙂
Koska mulla on vaalennetut hiukset, ne on aika kuivat ja tykkään hoitoaineista jotka
kosteuttavat ja jättävät ne helposti kammattaviksi.
Organic Shopin hoitoaine oli pettymys. Tuoksu oli vähän tunkkainen ja hoitoaine ei pehmentänyt/kosteuttanut mun hiuksia yhtään. Ei jatkoon.
Nivean suihkusaippuat on perustuotteita, aika hajuttomia ja mauttomia.Tosin sopii silloin kun migreeni, joten siinä mielessä hyviä. 
Palmoliven suihkusaippuat ovat kivoja. Sininen oli enempi meidän poikien käytössä mutta kyllä mäkin sitä kokeilin ja ihan jees. Pinkki glamorous oli ihana, tuoksui kukkaiselle ja mukana vähän kuorivaa raetta.

Got 2b:n kuivashampoota oon käyttänyt aika usein, etenkin

Lue koko postaus tästä