Syyskuulumiset

Syksy on mennyt vauhdikkaasti työn ja opiskeluiden merkeissä. Kaikki viikonloput vietetty edelleen mökillä, kuten nytkin ja kohta aika laittaa paikat talviteloille. Ei vain millään haluaisi. Mökillä on niin hyvä olla, mieli lepää ja tulee ahkeroitua milloin minkäkin projektin parissa. Riittää puutarhan hoitoa, maalaamista ja nyt viimeisimpänä marjojen-ja sienien poimintaa.
Aika menee aina liian nopeasti, perjantaina kun päästään vasta töiden-ja koulujen jälkeen lähtemään mutta oltava silti tyytyväinen että vihdoin on oma paikka, jossa olla. 
Puolukoita on tänä vuonna aivan mielettömästi, en ole tälläistä määrää nähnyt koskaan, saati kerännyt. Viime viikonloppuna tuli kerättyä yli 20 litraa. Mättäät on punaista herkkua pullollaan ja on ollut vaikea lopettaa, kun niin paljon jää keräämättä. Luin juuri, että 90% marjasta jää metsään, se on kyllä sääli.Kaikillahan ei ole mahdollista lähteä metsään keräämään, vaikka halua olisikin.
Miettinyt paljon, kuinka kiitollinen olen, kun selkä on vihdoin kunnossa ja mahdollistaa pitkätkin kyykkimiset. Olikin monta vuotta, etten pystynyt/päässyt metsään ja nyt kun se taas mahdollista, nautin niin.Mökillä