SYYSKUUN BETTE BOX

Eilen hain heti Bette Boxin, kun siitä saapumisilmoitus kilahti puhelimeen. Jotenkin mulla oli hyvä kutina tämän kuun boksista ja sehän paljastuikin oikein kivaksi. Uutena juttuna boksissa oli vaihtunut boksin sisältökortti. Se oli todella kaunis ja tuoteselostuksen ulkoasua oltiin yksinkertaistettu.

Omat suosikkini olivat Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder ja Affect luomiväri. Varsinkin mineral powdet innostaa, koska tuotetta voi käyttää poskipunana, luomiväri tai korostuksiin ja varjostuksiin.

Ziajan Acai Berry-päivävoide oli onneksi näytekoossa, koska näitä voiteita on kertynyt ihan tarpeeksi jemmaan. Ziajan tuotteet ovat olleet ihan hyviä, joita olen testannut, joten toivotaan, että tämäkin jatkaa samaa hyvää tasoa.

Toinen tuote Ziajalta oli Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta. Sen luvataan poistavan meikin ja jättävän ihon kosteutetuksi sekä sileäksi. Kuulostaa oikein hyvältä ja monipuoliselta tuotteelta, joten otan tämän mielelläni testiin.

L.A. Girl Pro Prep Primer-pohjustustuote on siitä mielenkiintoinen, etten muistaakseni ole vielä kokeillut mitään L.A. Girl:n tuotteita. Tätä pohjustuvoidetta on paljon kehuttu, joten odotukset ovat korkealla.

Yllättävää, että boksista löytyi taas dödö…

Lue koko postaus tästä