Syyskuun Bette box

Yleensä Betteboxin postaukseni on tullut lähes heti boxin ilmestyttyä, mutta lomareissu vähän viivästytti tätä. Ehdin toki jo uteliaisuuttani kurkata somessa muiden boxeja ja tiesin jo mitä odottaa.Boxin saatekortti oli vähän uudistettu, tykkäsin ♥ Mutta mennäänpäs kurkkaamaan tuotteet.

MannaKadarin Long wear Mineal powder näytti tutulta, olen saanut saman (tai hyvin samantyyppisen) tuotteen jo joskus aiemmin. Täytyy vielä tarkistaa onko sävykin sama.Idea tässä on se että sama tuotetta voi käyttää poskipunana, varjostukseen, korostukseen tai luomivärinä Tälläiset monikäyttöiset tuotteet on kyllä tosi jees!

ZIAJAsta tykkään ja nyt oli ihan uusi tuote, Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja tuoksu on kiva! Ziajaa saa ainakin Sokokselta tai Emotonista.Palan innosta päästä kokeilemaan tätä sillä oon ihan rakastunut misellivesiin.

Dödö TAAS, jepulis mutta selitys sille oli että sarjan aiempi tuote oli valittu v 2016 boxin suosikkituotteeksi.Maximun dödö aktivoituu ruumiinlämmöstä ja jos sitä laittaa vaikka illalla suihkun jälkeen, se aktivoituu aamulla herätessä. Ihan hyvät perustelut ja taidan antaa tälle mahdollisuuden vaikka usein laitankin

Lue koko postaus tästä