SYYSKUUN GLOSSYBOX

Ihanaa, kun syksy on oikeasti saapunut! Minä olen aina ollut syksyn lapsi ja saan virtaa syksyn kauniista väriloistosta sekä kirpsakoista aamuista. Tällä hetkellä fiilis on siis todella hyvä. Minulla on keväästä asti ollut hieman kiireistä ja stressaavaa elämää, mutta kohta on yksi stressinaihe vähemmän, joten tämänkin takia olen todella innoissani tästä syksystä.

Tänään minulla alkaa seitsemän päivän työputki, mutta sekään ei tunnu tällä hetkellä pahalta, koska ensiviikolla vietän syntymäpäiviäni ja vihdoinkin hirvestys alkaa. Lokakuussa on myös tulossa I Love Me-messut, joita odotan innolla. Edellisestä postauksesta löytyy I Love Me-lippuarvonta, joten kannattaa käydä osallistumassa, jos et ole vielä hankkinut messuille lippua :). Arvonnan löydät TÄÄLTÄ.

Ennen töihin lähtöä ajattelin tulla jakamaan kanssanne viime kuun Glossyboxin sisällön. Boksista löytyi yksi tuttu tuote, mutta muut tuotteet olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia.

N.A.E Idratazione suihkugeeli – N.A.E:n suihkugeeli tuli keväällä Betteboxin mukana, joten olisin mieluummin testannut jotain toista suihkugeeliä. Iso miinus tämä ei kuitenkaan boksissa ollut, koska

Lue koko postaus tästä