SYYSKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boxi saatu.

Heissan & ihanaa perjantaita!!

Viikonlopun alun kunniaksi on nyt aika kurkata uusimman Glossyboxin pariin, joka on kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi täynnä ihania yllätyksiä. Boxi on tässä kuussa perinteiseen tapaan jälleen vaaleanpunainen ja teemana on ”Beauty school”. Glossy aloittaakin tämän syksyn kauneuskoululla ja heidän kauneuskurssi vie meidät kaikki takaisin rutiinien pariin. Tässä kuukauden ikonisessa boxissa aukeaa ovi syksyn jännittäviin kauneustrendeihin ja boxi on täytetty tuotteilla, jotka laajentaa perspektiiviä ja nostaa kauneusrutiinit aivan uudelle tasolle <3

Beauty school

N.A.E IDRATAZIONE SUIHKUGEELI 200ML

Boxin ensimmäinen tuote on N.A.E:n vegaaninen suihkugeeli, joka sisältää viikunan ja hibiskuskukan uutetta. Kosteuttava suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Tämä tismalleen sama tuote tuli jo heinäkuun Glossyboxista, joten tämä lähtee kiertoon.

Ovh. 4€ / 200ml


AVANT PRO PERFECTING COLLAGEN TOUCHE ÉCLAT PRIMER

Boxin arvokkain tuote on Avantin Age Restore -sarjaan kuuluva silkkisen kevyt universaali meikinalusseerumi, joka täydentää ihon ulkonäköä ja luo ihanteellisen pohjan täydelliselle meikille. Seerumin ainesosien ansiosta meikkipohjasta tulee mattainen ja pehmeä.

Lue koko postaus tästä