Syyskuun kosmetiikkasuosikit

Syksyn myötä on aika palata vähän normaalimpaan postaustahtiin ja vakkaripostauksien
pariin, kuten kuukauden kosmetiikkasuosikkeihin.
Olen jälleen tutustunut toinen toistansa kiinnostavampiin tuotteisiin ja tässä käyn läpi muutaman niistä.


LAVERA mineraali poskipuna
Sävy Columbien pink 07

Kerroin tästä jo Instagramissakin, sillä sen jälkeen kun tätä mineraali poskipunaa eka kertaa kokeilin, olen käyttänyt lähes päivittäin. Poskipunassa on kahta eri sävyä joita sekoittamalla syntyy ihanan hohtava puna poskille.
Jos kaipaisit poskipäille hieman hohtoa, mutta koet että hihgliterit ovat liikaa, tämä voi olla ratkaisu.

Mä olen ihan ihastunut ♥LOREAL ELVITAL purple mask ei ole mulla mikään uusi löytö, mutten ole tainnut muistaa
tästä teille kertoa. Tämä taittaa upeasti keltaisuutta hiuksissa ja onkin yksi marketeista ostettavista hopeatuotteista ihan parhaimmistoa.

Mulla taittaa vaalennuksen hiukset jälkeen aina keltaisuuteen ja näiden hopeatuotteiden käyttö on välttämätöntä jottei mun hiukset ole ihan keltaiset.


SKINFOOD Riisiä sisältävä kasvonaamio on aivan ihana, kuten kaikki tähän asti testaamani Beautykon tuotteet. Ostin muutaman tuotteen testiin sen jälkeen kun olin testannut hunajaista  Black suger-sarjaa ja tää oli

Lue koko postaus tästä