SYYSKUUN LOPPUUN KULUTETUT

Syyskuussa yritin käyttää loppuun mahdollisimman paljon tuotteita, mitkä olivat jo avattuja. Syy tähän on muutto, mikä tapahtuu tässä lähiviikkoina. En halua tulevaan kotiin kiikuttaa paljoakaan avattuja puteloita, joten niiden tehokäyttö on nyt käynnissä.

Yleensä hankin heti uuden Lumenen Matte-meikkivoiteen loppuneen tilalle, mutta tämän syyskuussa loppuneen meikkivoiteen tilalle en hankkinut uutta, koska yritän käyttää nyt muut meikkivoiteeni loppuun ennenkuin hankin taas tämän oman suosikkini meikkipussiin.

Syyskuussa loppui kaksi tuotetta RFSU:lta, intiimialueen after shave- ja sheivausgeeli. Näitä on tullut Bette Boxin mukana tullut monta kertaa, joten tämä geelit ovat hyvin tuttuja minulle. Nämä eivät kuitenkaan ole minun mielestäni mitään ihmeellisiä geelejä, ehkä sheivausgeeli on mielestäni parempi kuin after shave. Itse en ostaisi näitä kaupasta.

Sunsilkin hiustuotteita saa lähikaupoistani, joten viimeisimmän shampoon ja hoitoaineen loputtua nappasin kaupasta vain äkkiseltään hyvin tutut Sunsilkin tuotteet. Sunsilkin shampoo ja hoitoaine olivat ihan ok, mutta eivät kuitenkaan sopineet ollenkaan kuivalle päänahalleni.

Watercloudsin (*saatu Pretty.fi) korjaava hiusnaamio oli todella hyvä koostumukseltaan ja

Lue koko postaus tästä