Syyskuun synttäriARVONTA


Syyskuu lähestyy loppuaan. Aika on mennyt todella nopeasti ja tuntuu välillä siltä, etten pysy vauhdissa edes mukana. Hassua, vaikka en edes nouse sängystä kovinkaan usein. Silloin, kun olin terve ja töissä, aika ei vaan riittänyt mihinkään ja silti riitti vaikka mihin. Onko siis niin, ettei sen väliä ole, missä olet, miten ja miksi, ainoa merkitys on sillä, mitä teet just tässä hetkessä ja nautitko nyt vai annatko hetken valua ohi edes huomaamatta tärkeintä? 

Järjestin kyselyn arvontoihin liittyen. Kyselin mm. Arvontapalkinnoista, arvonnan kestosta ja mahdollisia ideoita ensi vuodelle.  Kyselyn tulokset kertoivat, että lukijat, jotka vastasivat kyselyyn, ovat harvinaisen samaa mieltä kaikesta! Se jos mikä yllätti, sillä uskoin edes pientä hajontaa tulevan vähintäänkin arvontapalkintoihin liittyen. No mutta, hyvä näin. Helpotitte ajatus- ja suunnittelutyötäni kovasti. 
Tänä vuonna lupasin koruja vuoden loppuun asti, mutta ensi vuonna arvonnat ovat kaikki satunnaisen pituisia ja palkinnot vaihtuvia. Kuukausiarvonnat ja perinteeksi tulleet blogisynttäri-, minun synttäri- ja jouluarvonnat huomioiden. Kiitos kaikille