Täällä haluaisin käydä – Tropical Islands Saksassa

Olen ollut niin ”sata kertaa” Berliinissä. Töitten takia ja vähän muutenkin. Koskaan en kuitenkaan ole vielä ehtinyt tänne.

Kyseeessä on vanhaan zeppeliinihalliin tehty trooppinen puisto!

Tarkalleen ottaen se sijaitsee Brandenburgissa Krausnick-nimisessä paikassa. Siellä ei ainakaan tarvitse pelätä trooppisia myrskyjä!

Halli on alunperin rakennettu pitkänmatkan ilmalaivoille ja sinne sisälle mahtuisi jopa Vapauden Patsas ja kahdeksan jalkapallokenttää.


Huomatkaa vasen yläkulma, sisällä voi päästä jopa ilmapallolennolle!
Kuvat: Daily Mail.
Sisällä on hotelleja, mökkejä ja jopa telttoja yöpymiseen. Ruokailuun voit valita jonkun lukuisista ravintoloista tai baareista. kaikkea löytyy aina luksuksesta budjettimatkailuun Voit myös käydä siellä päiväpassilla.

Kuva: Daily Mail
Paikan päällä on myös 50 000 kasvin trooppinen metsä, putouksia, vesiliukumäkiä ja voit tosiaankin lennellä siellä kuumailmapallolla. Sieltä löytyy myös kylpylä.

Kuvat: Daily Mail. Kun istut ruokailemassa päivänvarjojen alla tuskin tulee huomattua paljonkaan, että yllä ei ole taivas vaan hallin seinät.
Kyllä minulle kelpaisi tällainen hotelli pariksi päiväksi, kylpylähoidot, hyvä ruoka ja tasainen +26 C läpötila paikassa, johon ei tarvitsisi tuhrustaa aikaa matkustamalla 15 tuntia.

Lue koko postaus tästä