Täällä taas eli kesäkuun kuulumiset


Toisinaan on aikaa, mutta ei sanoja ja joskus taas sanoja riittäisi, mutta aikaa ei ole. Ja sitten on sellaisia kausia kuten kesäkuu, ettei ole kumpaakaan – ei sanoja eikä aikaa. On vain töitä ja kaikkea muuta – enemmän tai vähemmän mukavaa.

Kesäkuussa…

… istuin aivan liian monta iltaa töissä. Lähestyvä kesäloma aiheuttaa aina kaaoksen ja räjäyttää sähköpostin, kun maailma pitäisi yhtäkkiä saada valmiiksi.

… istuin myös aivan liian pitkään hammaslääkärin tuolissa. Molemmat yläviisurini poistettiin, ja operaatio oli sen verran rajua kiskomista (ennen kuin hampaat vihdoin hellittivät ja suostuivat lähtemään irti), että viikon verran ruokavalio koostui vain kaikesta nestemäisestä, kuten proteiinijuomista ja hedelmäsmoothieista,

… mikä todennäköisesti alensi vastustuskykyä hetkellisesti, ja seuraavaksi olinkin jo kuumeessa ja kesäflunssassa. Tänä vuonna on kyllä tullut sairasteltua useamman vuoden edestä enkä halua käydä loppuvuonna työterveydessä enää kertaakaan..

… oli onneksi vastapainona myös paljon hyviä asioita, kuten pitkä viikonloppu Helsingissä, päivä Korkeasaaressa ja ihana aurinkoinen iltapäivä kasvitieteellisessä puutarhassa. Oli myös iltapäiväteetä Ateneumissa,