Taaperoiden maitoa – NutriJunior

Pääsimme osallistumaan Kaksplussan ja NutriJuniorin testiryhmään. Jossa testauksessa oli taaperoiden oma maito NutriJunior.

Tuotteet saatu blogin kautta yritykseltä Nutricia.
Avasimme heti samana päivänä maitopurkin ja annoin tätä maistettavaksi meidän pojalle. Itse olin aivan innoissani tästä maidon testauksesta. Ylläripylläri poika ei tietenkään tykännyt tästä maidosta. Sekoitin sitä jopa kaakaon kanssa, ei mennyt alas ja sain vain kommentteja: ”Äiti ei tykkää. Äiti pahaa.” 
Poikaa imetin tosiaan vain kuukauden ja myöhemmin hän sai korvikkeita eri merkkejä, mutta silloin koin helpoimmaksi Nutrician maitojauheen, koska matkalla oli helppo tehdä annos aina siitä. Jos olisimme korvikkeiden jälkeen siirtyneet tähän, olisi varmasti tämäkin uponnot. Koska hajun perusteella tämä on aika samanlaista kuin mitä korvike.

Minusta itsestäni on hienoa, että tälläinen maito on olemassa jos ei halua heti siirtyä lehmänmaitoon tai jos lehmänmaito aiheuttaa jotain oireita, en nyt sano etteikö tämäkin voisi aiheuttaa. Mutta tässä oiva vaihtoehto sille. Kokeilimme tosiaan vain tätä maitojuomaa, kun huomasin päiväystä olevan jauheessa hyvin yli sen ajan

Lue koko postaus tästä