Tahdon 23.2.2013


Kuusi vuotta sitten sanoimme toisillemme ”tahdon”. Ja voin sanoa, että nuo vuodet ovat siitä eteenpäin olleet sellaista kyytiä, että enpä ole näitäkään kuvia pahemmin ehtinyt fiilistelemään. Haluatteko tietää pari hauskaa ”salaisuutta” meidän häistä? 


Me menimme naimisiin 23.2. ja Nooa syntyi 5.10. Tästä voi päätellä, että olin hääpäivänämme raskaana. Kärsin alkuraskauden järkyttävästä väsymyksestä ja pahoinvoinnista. Sen lisäksi olin yllättäen joutunut samalla viikolla (!!) pieneen leikkaukseen, minkä takia en pystynyt istumaan ja kävelinkin vain hitaasti. Tämän kaiken lisäksi olimme seuraavana maanantaina lähdössä häämatkallemme Thaimaahan ja Kiinaan. 
Uskomatonta, mitä kaikkea elämä osaakaan heittää kerralla eteen, mutta näin vain vietimme ikimuistoisen hääjuhlan pakkasen keskellä Joensuussa. En edes ihan muista miksi päädyimme talvihäihin. Alunperin olimme miettineet keväthäitä, mutta jotain aikataulujuttuja siihen tuli ja toisaalta aloimme innostua talvihäiden tunnelmallisuudesta. Ja jäipä siitä pois se ainainen jännääminen kesällä siitä, sataako vai ei. Menimme naimisiin Joensuun kirkossa ja vietimme hääjuhlat Huhmarissa Louhi-ravintolassa, joka on kallion sisään louhittu oikein tunnelmallinen paikka. 


Kuvien

Lue koko postaus tästä