Taidetta, musiikkia ja kahvia – Annen Taidekahvila


Olen oivaltanut reissatessani Suomessa, että Suomi on pullollaan matkakohteita, joiden olemassaolosta en ole koskaan kuullutkaan aiemmin. Tutkiessa ja tutustuessa uusiin paikkoihin pääsee kokemaan uudenlaisia elämyksiä. Eräs sellainen elämys on Satakunnan Karviassa sijaitseva Annen Taidekahvila, jonka perustaja on iskelmälaulaja Anne Mattila. Taidekahvilalla on hyvät parkkitilat ja vierailupäivänämme parkkialueella oli liikenteenohjausta, sillä Mikko Harjulla oli keikka Taidekahvilalla illalla. Pääsimme itse asiassa kuuntelemaan soundcheckiä istuessamme kahvilla ulkona.

Annen Taidekahvilasta löytyy kahvila, jonka emäntänä häärii Annen äiti Tarja. Kahvilan seinillä on Annen tekemää taidetta. Kahvilan vierestä lähtee myös taidepolku, jonka varrelle on ripoteltu taidetta. Taidepolulla pääsee kulkemaan esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla, mutta ohittaminen polulla on haasteellista – kaksi pyörätuolia tai rollaattoria eivät pysty kulkemaan toistensa ohi. 
Kahvilan alueella on terassi, joka on esteetön, lisäksi sisällä on tilava wc, jonne mahtuu myös apuvälineen kanssa. Jos sää sallii, suosittelen liikuntarajoitteisen kanssa jäämistä ulos, sillä kahvilassa sisällä on melko ahdasta. Liikuntarajoitteiset ovat oikeutettuja pysäköimään aivan kahvilan viereen (invapaikoilla), sillä osa

Lue koko postaus tästä