Tajuttoman tuhti suklaakakku eli kinderkakku


Jos kaipaat jotakin todella överisuklaista herkkua, niin tämä on – lupaan:)Meinasin jo pääsiäiseksi tehdä mutta sitten se jäi, nyt oli sopivat hetki kun oli useampia viertaita ja saatiin kakku aika hyvin tuhottua yhdessä.
Ohjeen löysin Baking of blogista ja löytyy alta:


KINDER-KAKKU (valkosuklaa-maitosuklaakakku)

Pohja:200 g suklaahippukeksejä75 g voita
Valkosuklaatäyte:
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa2,5 dl Flora vispiä
0,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria
3 liivatelehteä
Maitosuklaatäyte:4 liivatetta
2,5 dl Flora vispiä
200 g maitosuklaata50 g tummaa suklaata200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria1 tl vaniljasokeria

Vuoraa halkaisijaltaan 22cm kokoisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Peitä sisäreunat reunakalvolla. Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Laita valkosuklaatäytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa KAIKKI kakkuun tuleva Flora vispi (yht. 5dl) vaahdoksi kulhossa. Sulata valkosuklaa ja sekoita se tuorejuuston sekaan, lisää sokerit. Kuumenna tilkka vettä kattilassa kiehuvaksi ja sulata siihen liivatteet. Kaada se sitten ohuena nauhana sähkövatkaimella sekoittaen tuorejuusto-valkosuklaaseokseen. Lisää puolet Flora vispistä (2,5dl) kevyesti nostellen. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle ja

Lue koko postaus tästä