Takana 4 kk uudessa työssä

Olen ollut nykyisessä työssäni nyt neljä kuukautta. Ajattelin tänään kertoa hieman työnkuvastani ja ajatuksiani työympäristöstä. Tai no, oikeastaan työympäristöistä. Työskentelen nimittäin kahdessa eri toimipisteessä sihteerinä.

Työympäristöt ja työilmapiirit ovat molemmissa paikoissa huippuluokkaa! Jos olen ihan rehellinen, minulla ei ole vielä koskaan ollut näin reiluja esimiehiä. Viihdyn molemmissa työpisteissä mahdottoman hyvin!No mitä sitten oikeastaan teen työpäivän aikana? Suurin osa ajasta kuluu lääkäreiden saneluiden purkamiseen, mutta sen lisäksi skannaan erilaisia asiakirjoja. Työtehtäväni sisältävät myös postitusta, laskutusta, ajanvarauskirjojen luomista ja arkistointia. Lopetan työpäiväni tarvittaessa postin viemiseen.

Vaikka työolosuhteet ovat pääosin mukavat, olen saanut kokea jo mm. työaikamuutoksia – kahteen kertaan. 😀 En halua paljastaa siitä liikaa; kerron vain sen, että tällä hetkellä työskentelen toimistotyöajan mukaan. Myös työnkuvani ja ammattinimikkeeni ovat muuttuneet alkuperäisestä.

Vain aika näyttää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! 🙂 Minulla ei ole ollut tähän mennessä lainkaan lomaa, mutta en kyllä oikeastaan ole sitä kaivannutkaan. Vappuaattona pidän vapaapäivän, mutta en ole vielä varma, vietänkö muutaman päivän

Lue koko postaus tästä