Taksvärkkipäivä Nortalilla

Ennen syyslomaa yhden lapsemme koulussa vietettiin taksvärkkipäivää. Poikamme ilmoitti heti kotiin tullessaan, että olisi mahtavaa mennä johonkin työpaikalle tuota päivää tekemään eikä vain kouluun. Hiukan me mieheni kanssa tuumailimme, että mitähän asian suhteen pitäisi tehdä ja mistä mahdollinen paikka löytyisi.  Vaikka lapsen erityisyys ei aina ja kaikkialla tulekaan heti esiin, niin tällaisessa tilanteessa se olisi hyvinkin merkitsevä seikka.

Asiat lähtivät kuitenkin heti mukavasti liikkeelle, kun tiedustelimme asiaa aiemmin tutuksi tulleesta paikasta, joka otti erityislapsemme heti avosylin vastaan. Pohjatietona annoimme linkin vielä juuri luodulle What matters to me– sivuston tarvesivulle, jonka välityksellä pystyimme helposti siirtämään eteenpäin poikamme kohdalla tarvittavaa tietoa.

 

 

Taksvärkkipäivä Nortalilla

Nortalin luvattua pojallemme mahdollisuuden tulla, aloimme välittömästi suunnitella päivää tarkemmin. Jo aiemmin olimme päättäneet, että lähtisin itse poikamme avustajaksi. Vielä piti suunnitella jonkinlainen löysähkö aikataulu ja käydä läpi päivää pojan kanssa. Jännittäväksi asian muodosti sekin, että tavanomaisen koulutaksimatkan tilalle tuli nyt linja-autoreissu Helsinkiin. Helsingin päässä ei jouduttaisi

Lue koko postaus tästä