Talikan syysuutuudet

Talika on ranskalainen kosmetiikkabrändi, jonka tarina alkoi jo v 1948.
Silmälääkäri Danielle Roches hoiti toisen maailmansodan aikana sotilaiden silmänympärysihon palovammoja, kehittämällään kasvipohjaisella voiteella. Hoitaessaan hän havaitsi, että palovammojen paranemisen lisäksi, potilaiden ripsien kasvu oli käynnistynyt uudelleen.
Tästä alkoi tuotekehittely ja syntyi brändin ensimmäinen tuote joka oli Lash Conditionin Cream-ripsivoide. Siitä tuli heti filmitähtien hittituote.
Tänä päivänä Talika on tunnettu nimenomaan ripsiseerumeista, mutta Talika on nykyään paljon muutakin kuin ripsen hoitoa. Hoitotuotteita löytyy niin kulmakarvoille, silmänympärysiholle kuin erilaisia kasvonaamioita.
Talika on nyt myös laajentanut värikosmetiikan pariin kehittämällä 2-in-1 tuotteita joissa yhdistyy sekä hoito että meikkituote. Sain testiin nyt syksyllä markkinoille tulleita uutuustuotteita, jotka esittelen nyt tässä.

♥Lipocils Liner nestemäinen eyeliner
Kyseessä ei ole pelkkä meikkituote sillä tämä on markkinoiden ensimmäinen eyeliner, joka samalla edistää ripsien kasvua.
Lipocils Linerissa on ohut tussimainen kynä, jossa ohut huopakärki. Sillä saa helposti tarkat rajaukset. Levittimen muodon ansiosta ripsien kasvuun tarkoitetut ainesosat myös pysyvät mahdollisimman lähellä ripsien tyviä, joista ne imeytyvät ihon pinnan alle ripsien juuriin.
Linerilla

Lue koko postaus tästä