Tallinnan matkan vinkkejä parisuhdelomalaisille

Yhteistyössä Tallink, Visitt Tallinn ja 40+

Tallinnan matkan vinkkejä parisuhdematkalaisille
Tallinnassa parisuhdematkalla lomailevan kannattaa rohkeasti ottaa selvää myös erilaisista, uusista kohteista. Mikä olisi se uusi kiva kohde, johon voisi mennä tutustumaan ja mikä sopisi matkan teemaan.

 Turhan usein samat kaupat, ravintolat ja alueet talsitaan läpi, kun olisi niin paljon uusia juttuja koettavana. Näitä kohteita siellä varmasti löytyy ja me mieheni kanssa saimme iloksemme tutustua pariin kohteeseen, jotka olivat meille uusia.

Aamu alkoi maittavalla aamiaisella, joka nautittiin Grill Housen notkuvista pöydistä, Silja Europalla.  Tähän premium aamiaiseen kuuluu myös lasi kuohuvaa ja pöytiin tuotiin kahvia kauniissa hopeisissa kannuissa.


Turhaan en raahannut tätä runsasta määrää kosmetiikkaa mukana, sillä se tuli tarpeeseen. ”Highlighttia” ja silmäpussien  taltuttajaa, Remescaria, testattiin ja se joutuikin tosissaan töihin. Erityisenä mainintana tuo söpö pussukka ja matkakokoiset siveltimet Ecotoolsilta. Somasti pysyivät siveltimet siisteinä ja kokonsa puolesta eivät vieneet liikaa tilaa.


Kadriorgin palatsi

Satamassa saimme astua bussiin ja herttaisen Mall Ojan, Visitt Tallinn markkinointipäällikön suunnittelema ohjelma alkoi.
Me saimme tutustua

Lue koko postaus tästä