Talven hauskat diy ideat

Täytyy sanoa, että kesällä tuunaaminen on paljon moninaisempaa mitä talvella, johtuen siitä, että mahdollisuuksia on paljon enemmän mitä talvella. Toki myös talvivaatteita voi tuunata mielin määrin ja erilaisia. Talvivaatteissa on myös enemmän haastetta kylmyyden vuoksi ja kenkiä saa vähemmän tuunattua mitä kesäkenkiä tai kevätkenkiä. Mutta talveksikin saa tuunattua kaikenlaista todella suloista ja ihanaa kun siihen viitsii hetkeksi pysähtyä katsomaan ja kuuntelemaan, mitä ne vanhat ja rikkinäiset vaatteet sinulle sanoo.

Päätin koota tähän postaukseen niitä omia lemppari ideoita, joita muutamana talvena olen itselleni ommellut vanhoista vaatteista. Nämä ideat eivät ole kaikki helpoimmasta päästä vaan tarvitaan jo taitoa tehdä kaavat itse tai tietoa miten voi yhdistellä eri kaavat toisiinsa. Osassa ei tarvitse kaavoja ollenkaan vaan riittää vanhan vaatteen oma muoto. Ohjeita näihin ei tule, linkit alkuperäisiin postauksiin tulee ja linkin takana voi olla ohjeitakin toteutuksiin.

1. After-ski asu

Tämä rompperi on yksi talven suosikeistani, ihanan lämmin ja mukava päällä. Ompelin romperin kolmesta vanhasta neuleesta. Kaksi

Lue koko postaus tästä