Talven suosikkiasut


Jos etsit näille viimeisille kevättalven viikoille ja pureville pakkaspäiville inspiraatiota aivan tavalliseen talvipukeutumiseen, olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen. Täällä ei näy asuja, jotka vaihdetaan heti kuvaussession päätteeksi, vaan tuikitavallisia arkivaatteita, joilla viipelletään niin töissä, kaupungilla kuin vähän metsässäkin.

Talven asukuvasaldo on jäänyt varsin köyhäksi, kiitos syyn, jonka varmasti arvaattekin: valon. Lisäksi rakkaan asukuvaajani (eli mieheni) kanssa työaikataulut menevät useimmiten sen verran ristiin, että ne kerrat, kun on sattunut sellainen ihme, että a) olen päässyt lähtemään töistä valoisalla ja b) mies on ollut käytettävissä, ovat laskettavissa noin kahden käden sormilla.


Lisäksi asuissa ei liiemmin ole ollut variaatioita, sillä mukavuuden ja lämpöisen ystävänä talviunivormuni on useimmiten korkeavartiset saapikkaat ja untuvatakki mustien pillifarkkujen, sifonkipuseron ja pitkän neuletakin kanssa. Leudommilla ilmoilla olen kulkenut neulemekoissa, villakangastakeissa ja nilkkureissa, ja ennätinpä käyttää edes muutaman kerran leopardikuvioista tekoturkkia, joka jää kaappiin odottelemaan uusia talvia.

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkelime&i joogaa ja flowta
Seuraava artikkeliBasel