Talvesta nauttimista

Viime viikkoina on saanut nauttia kunnon talvesta myös täällä etelä-Suomessa. Pakkastakin on ollut toisinaan lähemmäs -20 astetta. Päivisin on kuitenkin vähän lämpimämpää tainnut olla. Me ollaan nautittu näistä ihanista talvipäivistä vaikka myönnänkin enemmän kesäihminen olevani. Tällaiset kunnon talvet kyllä kelpaisivat.

Meillä on nautittu pulkkailusta ja hankittiin myös rattikelkka. Siitä poika tykkää kovin. Meidän taloyhtiön pihalta löytyy yksi pieni kiva mäki mäenlaskuun. Viime päivinä ollaan aina iltapäivisin kotiin mentyämme jääty pihalle hieman laskemaan mäkeä.


Itse olen yleensä varovainen jäälle menosta, mutta tänä vuonna minäkin olen sinne uskaltautunut. Tammisaaressa isovanhempien luona ollaan tehty päiväkävelyt jäällä. Poika on saanut istua Stigan kyydissä. Koira on päässyt vetämään häntä ja se on ollut pojasta hauskaa. Tosin silloin on ollut vähän tylsää, kun koira jää haistelemaan ja tutkimaan hajuja lumessa.

Hiihtämistäkin ollaan ehditty kokeilla. Ensi metrit menikin oikein hyvin (kuin vanhalta tekijältä), mutta ensimmäisen kaatumisen jälkeen homma oli tylsää. Sukset olivat kuulemma liian pitkät. Ja olihan se tylsää, kun

Lue koko postaus tästä