Talvi-ihon pelastaja, Acadèmie ihonhoitosarja, auttaa ihoa myös kevään haasteissa

 Talvi-ihon pelastaja, Acadèmie ihonhoitosarja, auttaa ihoa myös kevään haasteissa
Eilen minusta tuntui ensimmäisen kerran kunnolla keväältä, kun pehmeä, kostea lumi narskui kenkien alla, no sitten räntää kyllä tietysti vihmoi välissä, mutta sitähän se kevät on.  Kotiin kulkiessani erotin ihanasti talitintin livertelyn.  Kevät on siis täällä, mutta haluan silti roikkua sen verran talvessa, että pääsen kertomaan, kuinka selvisin herkistyneen ihoni kanssa ja kuinka se kesti talven tuiverrukset ja pakkaset. Apuna oli Acadèmie ihonhoitosarja.

Sain nimittäin mahdollisuuden testata kokonaista  Acadèmie ihonhoitosarjaa, josta olenkin joskus Livboxia vielä tilatessani, saanut vähän maistiaisia. Acadèmie Scientifique de Beautè  on yhdistänyt jo 125 vuoden ajan tieteen ja ihonhoidon tuloksia tuovalla tavalla. Olen  ällistynyt siitä, miten oma ihoni reagoi aluksi ja innoissani siitä, mikä oli lopputulos.

 Lähtötilanne
Helmikuun alussa valitin Acadèmie sarjan maahantuojalle omasta ihostani, kunka se on ärsyyntynyt ja herkistynyt. Hän lupasi etsiä minulle sopivat tuotteet ja laittoi minulle vielä joukon lisäkysymyksiä ihooni liittyen vastattavaksi. 

onko iho enemmän kuiva (tai pintakuiva) vai

Lue koko postaus tästä