Talvinen jääkranssi tuunaten Ikean jouluvaloista
Talvinen jääkranssi tuunaten Ikean jouluvaloista

Joulukalenterissa ehdotettiin ideoimaan helppoa kranssituunausta. Silloin en ennättänyt tätä toteuttaa, mutta nyt se idea putkahti, kuin itsestään. Jääkranssi tuunaten Ikean jouluvaloista.
Muutamia vuosia sitten, aika monen sisustamisesta bloggaavan ikkunoita koristi Ikean jouluvalot. Suurehkot sydän, tähti ja jääpisara koristivat verhomaisesti joulun aikoina myös tyttäreni huoneessa ja ne jäivätkin sisustusvaloiksi useammaksi vuodeksi. Nyt jouluvalot sitten sammuivat ja eivät enää suostuneet syttymään. Rikkinäisinä ne olivat joutumassa roskiin, kun minä ne taas poimin talteen mietiskellen, mitä niistä tuunaisi.
Edellisessä postauksessa ihastelin kauniita lumisia oksia,( klik) mutta kunnon pakkasia ei täällä etelässä ole vielä ollutkaan. Siis sellaisia, että saisi jäädyttää lyhtyjä kakkuvuokiin. Joten päätin tehdä jääkranssin tästä Ikean jouluvalosarjasta, joka ei muuten sula ikinä.

Olen aiemmin tehnyt glitterisen, herkän kranssin meidän eteisen ikkunalliseen oveen ja siitä voit katsoa postauksen täältä (klik), mutta tämä jääkranssi on tuhdimpaa tekoa.

Ohje jääkranssin tekemiseen Jääkranssiin käytetään ensin vaijeria, jota tavallaan sormivirkataan ympyräksi. Sormivirkkaus tarkoittaa seuraavaa: lenkki ja siitä lenkistä läpi seuraava

Lue koko postaus tästä