Tämän hetken suosikkimeikit

Ihonhoidossa ja meikeissä suosikkituotteet vaihtelee mulla fiiliksen ja vuoden ajan mukaan. Tässä tämän hetken suosikkimeikit, joita käytän lähes joka kerta kun meikkaan. Läheskään aina arkisin en nykyisin meikkaa. Lähden aikaisin aamulla toimistolle, jossa vietän päivän yksin, joten en jaksa vaivaantua aamulla meikkaamaan. Palaveripäivinä tottakai meikkaan mutta arkea helpottaa ripsien pidennykset ja kulmien microblading. 


Suosikkimeikkini tällä hetkellä ovat kaikki pohjameikkejä koska yleensä arkisin teen vain pohjan (kuten yllä mainitsin, ripsien pidennykset ja microblading). 

1. Wet’n’Wild Photo Focus Foundation on ihan super hyvä ja peittävä meikkivoide. Tämä on mun meikkivoiteista yks peittävimmistä eli ei varmasti jokaisen arkimeikkiin sopiva (jos tykkää kevyemmästä ja kuulaammasta) mutta mää tykkään! 
2. Jeffree Starin peitevoide, tämäkin todella hyvä ja peittävä. Tilasin tän heti kun tämä lanseerattiin ja oon siitä asti käyttänyt ainakin viikoittain, jos en päivittäin. 
3. Jeffree Starin puuteri, tämäkin tilattu samalla kertaa peitevoiteen kanssa heti näiden lanseerattua. Mulla on tästä se väritön versio, tykkään että sitä voi käyttää kesällä

Lue koko postaus tästä