TÄMÄN VIIKON SUUNNITELMIA

Maanantai on nyt jo illassa, mutta tänään olen ollut 8:15-14:30 koulussa. Koulussa minulla oli tänään historiaa, terveystietoa ja ruotsia ja lisäksi yksi hyppytuntikin, jolloin haaveilin irtokarkeista samalla tehdessäni hieman muistiinpanoja historiasta. Koulusta menin suoraan kotiin, olin hetken tietokoneella ja sitten aloitinkin siivoamaan huonettani. Nyt tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta ja kun olen saanut tämän pian julkaistua, käyn luultavasti samantien nukkumaan.

Huomenna olen koulussa myös 8:15-14:30. Oppiaineina on päivän aikana filosofiaa, matematiikkaa, historiaa sekä terveystietoa. Koulun jälkeen suuntaan suoraan kaverini Alisan kanssa kahville ja kahvitteluhetkeä ei ole ikinä ilman muutamia pieniä kuvailua 🙂 Kahvittelujen jälkeen haen parit postiin saapuneet paketit, joista ilmestyy pari kivaa vaatetta! Illalla voisin alkaa valmistautua perjantaina alkavaa koeviikkoa varten ja käydä salilla treenamassa, jos vielä fiilistä riittää.

Kouluni alkaa kahdeksalta myös keskiviikkona ja ai, että olen niin onnellinen, kun tuolloin on tämän jakson viimeinen kahdeksan aamuni! Seuraavassa jaksossa minulla on vain yksi kahdeksan aamu, josta olen myös todella onnellinen