TAMMIKUUN BETTE BOX

Eilen ehdin vielä Bette Boxin sisällön kuvaamaan ennen iltavuoroa, tämä talvisaika on niin harmillinen sen lyhyen valoisan ajan takia. Onneksi olemme menossa kevättä kohti, valoisa aika pitenee ja kuvausmahdollisuudet paranee :).

Sain pidettyä itseni taas hyvin pimennossa muiden Bette Box-postauksista ja vasta eilen luin ensimmäiset boxipostaukset muutamasta blogista. Aika paljon huomasin mielipiteitä, ettei tämän kuun boxi ollut ehkä kovinkaan monen mieleen. Ja pitää kyllä myöntää, että monien boxien sisältö oli aika tylsä. Itse sain pitkäaikaistilaajana (kai kaikki saivat, jotka olivat koko viime vuoden tilanneet boxia) yhden ylimääräisen tuotteen, mikä paransi mielestäni todella paljon boxia. Oma mielipiteeni tämän kuun boxista on aikalailla niin, että puolesta tykkään ja puolet ovat vähän tylsiä tuotteita :).

Back to the Roots Exfoliating shampoo – Tosiaan se ylimääräinen tuote oli tämä Back to the Rootsin shampoo. Ensinnäkin shampoopullo on aivan ihanan erilainen ja hieman karski. Mielestäni on tärkeää panostaa myös tuotteet ulkonäköön, jolloin kokonaisuudesta tulee parempi – tässä

Lue koko postaus tästä