TAMMIKUUN GLOSSYBOX

Yhteistyössä Glossyboxin kanssa, boksi saatu.

Mukavaa lauantaita! Vuosikymmenen ensimmäinen Glossybox on täällä ja nyt tänään kurkataan sen sisälle. Kauneusrutiineille on nyt aika antaa uusi alku sekä riittävästi nukkua kauneusunia – aika antaa siis itselle aikaa ja hemmotella. Tämä klassinen vaaleanpunainen boksi sisältääkin virkistäviä tuotteita, jotka tekevät ihmeitä väsyneelle talvi-iholle. Boxista löytyykin esimerkiksi nuorentavan vaikutuksen omaava seerumi, ihana savinaamio ja hehkua antava suihke!

KANDI COSMETICS GLOW UP PRIMER AND SETTING SPRAY

Boksin kaunein tuote on hehkua tuova kasvosuihke, joka toimii primerina ja kiinnityssuihkeena sekä tietenkin auttaa myös tuomaan vartalollekin tarpeen tulleen todella kauniin hehkun. Kiinnitin tähän katseeni ihan ensimmäisenä ja onhan tämä nyt aika nätti tuote. Ehdottomasti jää testiin ja kokeiluun!

Ovh. 23€ / 120ml

MINUS 417 TIME CONTROL – FIRMING RADIANT MUD MASK

Tämä 2-in-1 savinaamio kuorii ihoa hellävaraisesti ja puhdistaa ihon tehokkaasti ylimääräisestä öljystä. Lisäksi antaa iholle uutta hehkua. Tämä kuoritseva ja ravitseva naamio koostuu puhdistavista ja ainutlaatuisista mudista Kuolleesta merestä, jotka kuorivat hellävaraisesti ja

Lue koko postaus tästä