TAMMIKUUN GLOSSYBOX

Olen harkinnut jo pitkään hankkivani uuden kosmetiikkaboksin ja vakavissani miettinyt myös Bette Boxin tilaamisen lopettamista. Tykkäsin LivBoxista, mikä muuttui Bette Boxiksi, mutta tuotteet ovat monesti olleet ihan järjettömän huonoja ja kokonaisarvo on jäänyt huonoksi. Päätinkin nyt laittaa itselleni jatkuvaan tilaukseen paljon kehutun Glossyboxin ja nyt mietin lopetanko Beten tilaamisen vai haluanko yllättää itseni joka kuukausi kahdella kauneusboksilla.

Tällä viikolla postilaatikkoon tipahti tammikuun Glossybox ja heti tästä pisteet Glossyboxille, että boksit tulevat ainakin suoraan postilaatikkoon eikä postiin. Toinen ihana asia oli boksin ulkoasu. Siihen on todella panostettu ja ulkoasu on todella kaunis sekä naisellinen.

Heti ensivilkaisulla huomasin, että kaikki boksin tuotteet olivat todella kivoja ja mielenkiintoisia. Jos tätä tasoa boksit ovat aina niin ehdottomasti tulen olemaan tilaajana kauan! Kurkataanpas nyt mitä tämä kaunis, vaaleanpunainen boksi piti sisällään.

Manna Kadar GLO Illuminator – Minulla onkin jo tämä nestemäinen korostusväri, mutta toinen tuubi ei todellakaan haittaa. Tämä vaaleanpunainen korostusväri tuo kasvoihin kivasti lisähehkua ja itse

Lue koko postaus tästä