Tammikuun loppuneet tuotteet

Harmittelin joku aika sitten jollain videollani, että mulla ei koskaan lopu tuotteet. Mulla on tuotteita melkoisen paljon ja käytän niin paljon erilaisia tuotteita, joten yhtä tuotetta ei tule käytettyä niin paljon. Nyt mulla on kuitenkin loppunut tuotteita ja voin vihdoin lähteä mukaan tähän #empties -juttuun ūüėÄ 

Loppuneet tuotteet:Elizaveccan hyaluronihapposeerumiBiothermin Aquasource yövoideMizonin etanaseerumivoideMarc Jacobsin tuoksuBiovenen C-vitamiinia sisältävä seerumiNäistä tykkäsin tosi paljon tuosta Elizaveccan seerumista mistä olen somessakin monesti puhunut. Sitä on itse asiassa tulossa jo uusi purkki lisää. Seerumi sisältää 97% pelkkää hyaluronihappoa ja se on oikeesti todella hyvä ja tehokas. Mun rutikuivalle iholle ihan pelastus. Tykkään tän koostumuksesta paljon enemmän kuin esimerkiksi Ordinaryn hyaluronihapposeerumista. Elizaveccaa tilaan suoraan meidän yhteistyökumppanilta Beautynetkoreasta. 
Mizonin etanavoide oli myös hyvä, käytin sitä ns. tehokuurina mun epäpuhtauksiin kun joulun aikoihin alkoi puskemaan ihan kunnolla näppyjä (ai mikä stressi). Mizonin voide on pieni (tästä löytyy sellanen isompikin purkki), 35ml, joten tää oli nopeesti käytetty. Mun mies käyttää myös tätä

Lue koko postaus tästä