Tammikuun parhaat

Loma on lusittu ja arki alkanut. Ei auta kun katsoa asiaa positiivisin silmin, ja tarttua arjen haasteisiin hymyn kautta. Tammikuussa on paljon hyvää ja paljon parasta!

Paras leffa: No ehdottomasti Solsidan! Pelkäsin, että petyn elokuvaan kun tykkäsin niin paljon tv-sarjasta, mutta kyllä pidin elokuvasta todella paljon. Ja Mickan inspiroi minua uuteen hiustyyliin, katsotaan mitä kampaaja perjantaina keksii… Taitaa pituutta lähteä, ja miltä näyttäisin, jos en olisi blondi?

Paras TV-sarja: Netflixin Suits. Emme Hannun kanssa katso paljon tv:tä kun on niin paljon muuta tekemistä, mutta jos katsomme meillä on vaikeuksia löytää sarja, joka kiinnostaisi meitä molempia Joululomalla löytyi kuitenkin Suits, jota voi katsoa kun lapset ovat menneet nukkumaan. Rutiiniin kuuluu minulla myös tee, porkkanoita ja venyttelyä. Rentoa iltapuuhaa siis.

Paras lahja: Olen edelleen niin iloinen kaikista joululahjoista, että nyt tammikuussa en ole lahjoja tarvinnut. Kuvissa oleva Balmuir-kaulaliina oli yksi joululahjasuosikki.

Paras reissu: Lasketaanko Vantaa :D? Emme ole käyneet nyt joululomalla missään, mutta varasimme pääsiäiseksi

Lue koko postaus tästä