Tammikuun roskiskamat

Taas on aika tyhjentä kosmetiikkaroskis tammikuun osalta ja aikamoinen läjä sieltä löytyykin.Aloitetaan puhdistuksesta. 
GARNIER:n puhdistusliinat ovat jokapäiväisessä käytössä, Eikä näitä voi hehkuttaa liikaa ♥SIMPLE:n puhdistusliinat tuli Betty boxista ja käytin niitä Garnierin liinojen ohella, mutta ei vetänyt niille vertoja. Liinat oli aika kuivia ja puhdistustulos huomattavampi heikompi kuin Garnierin liinoilla. Ei jatkoon.GARNIER:n misellivettä käytän myös joka päivä. Liinoilla pyyhkimisen jälkeen laitan misellivettä vanulappuun jolla käyn kasvot vielä kertaalleen läpi.

Meikkejä joutuu roskiin harvakseltaan, koska useimmat ovat  suhteellisen pitkäikäisiä, mutta aina jotakin. LUMENE:n kulmageeli oli tullut tiensä päähän, mutta mun ikisuosikki. Nyt pari muuta käytössä, mutta kun loppuvat niin palaan tähän taas, Väri on mulle just sopiva.
ESSENCE:n eyeliner oli ihan susi. Siveltimen pää oli aika paksu ja rajauksesta tuli tosi suttuinen vaikka kuinka varovasti koitti viivaa vetää.Tuskastuin ja tämä joutui roskiin vaikka muuten käyttökelpoinen. Ei todellakaan jatkoon.

ADERMA:n  puteli on pyörinyt peilikaapissa jo varmaan kolme vuotta ja nyt se läks. Epäilen että tämä on puhdistusmaitoa mutta putelista ei

Lue koko postaus tästä