Tammikuun unelias alku

Kuka muu kaipaa valoa? Villi veikkaus että ihan jokainen :)Mä oon ollut ihan järjettömän väsynyt koko viikon, tää pimeys käy voimille vailiekö joulunjälkeinen uupumus ūüėČ
Joka päivä aamu suunnittelen mitä teen kun pääsen kotiaja  suoriudun vain niistä välttämättömyyksistä ja kaikkiliikunta on minimissa. Miten teillä muilla?


Onneksi kohta jo taas viikonloppu ja saa vähän huilia.Lapset ovat lomailleet tämänkin viikon ja me ukkokullan kanssa ahkeroitu.
Oli tarkoitus siivota joulu pois viikonloppuna, mutta koska torstai siivouspäivä, kuusi koristeineen lähtikin jo tänään ja nyt on puhdasta vaikkakin vähän turhan avaraa.Pimeä syksy tappoi pari palmua olkkarissa ja huomenna on hankittava sekä kukkavalo että uudet palmut. Jospa sitten näyttää taas kotoisalle.
Onko teillä käytössä kukkavalot, jos millaisia suosittelet?Meillä ei aiemmin ollut, mutta nyt on hankittava jos meinataan talvisinkin viherkasveja pitää.

Ostin pojille tänään muuten pizzaa ja samalla Ristoranten suklaapizzan jälkkäriksi ja maistoin vähän itsekin, oli ihan hyvää. Suklaa tietty makeaa mutta pohja ei niinkään. Ihan kiva idea vaikka lastenkutsuille, miksi aikuistenkin ūüôā Ootko maistanut?

Viikonloppuna käydäänkin Suomen

Lue koko postaus tästä