TAMMIKUUN VAATEKAAPIN UUTUUKSIA

Heissan!

Tammikuu sujahti ohi hetkessä ja nyt ollaankin jo helmikuun puolella. Tällä hetkellä ulkona on hirveä lumimyräkkä, joten musta tuntuu, että tänään päiväni vietän vain vällyjen välissä Netflixin kanssa ūüôā Ennen siirtymistä pelkästään leffojen ja sarjojen pariin ajattelin tulla jakamaan teille muutamia uusia shoppailujani. Tammikuun aikana kaappini nimittäin kertyi kaikenlaista uutta, niin vaatteita, asusteita kuin myös kenkiäkin! Tässä siis muutamia shoppailujani viime kuun ajalta!

NLY – PINS

Kevään juhlalookkeja ajatellen klikkasin Nellyltä ostoskoriini nämä upeat pinnit. Mulla on kampaaja tässä kuun aikana ja hiukset taas vaihteeksi lyhenevät, joten kevään juhlissani multa todennäköisesti löytyy nämä pinnit suorien hiusten kera. Juhlien lisäksi nämä kaunokaiset ovat todella upeat myös arkisissakin asuissa.

TOMMY HILFIGER – COLLEGE / GANT – COLLEGE

Kaksi ihanaa collegea – Tommyn ihana harmaa ja Gantin ihana keväinen <3

Mä oon aina rakastanut collegeita ja erityisesti Hilfigerin tuotteet ovat vetäneet mua aina puoleensa. Tälläiset yksinkertaiset colleget sopivat niin moniin asuihin ja ovat arjessa luottokamuja. Kummiltani sain

Lue koko postaus tästä