Tampereen parhaat kirpputorit


Tänään jatketaan eilisellä kirpputoriteemalla. Eilen esittelin teille parhaat vinkkini kirpputorimyyntiin, ja tänään vuorossa ovat Tampereen kirpputorisuosikkini.

Kirpputoreilla kuljeskelu on minulle tutkimusmatka ja seikkailu, ja onneksi Tampereelta löytyy useita kirpputoreja, joissa tätä mieltymystäni voin toteuttaa.

Olen kolunnut Tampereen kirpputoreja enemmän tai vähemmän aktiivisesti noin viiden viime vuoden ajan, ja seuraavaksi esittelen teille Tampereen parhaimmat kirpputorit niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta.

BonuskirppisItsenäisyydenkatu 11-13

ma-pe 10-18, la 10-17, su 10-15 (kesä- ja heinäkuussa arkisin 10-17, la-su 10-15)
Etenkin myyjän näkökulmasta Bonuskirppis on ollut ehdottomasti keskustan kirpputoreista paras. Parhaimmillaan minulla on ollut täällä myyntipöytä monta kertaa vuodessa, joten hei vaan kaikille, jotka olette minut siellä nähneet!

Bonuskirppiksellä asiakaskuntaa on laidasta laitaan. Lähistöllä on yliopisto ja Tammelan tuntumassa asuu paljon sekä vanhuksia että lapsiperheitä, joten asiakkaita käy kirjaimellisesti vauvasta vaariin. Bonuskirppis on myös monen työmatkan varrella. Monipuolisen asiakaskunnan ansiosta myös tarjontaa löytyy joka lähtöön. Gina Tricotin vaatteet, vinyylilevyt ja vanhat kristallivaasit ovat tällä kirpputorilla sulassa sovussa keskenään.
+ Hyvä sijainti aivan Rautatieaseman lähellä
+

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeliTenavien Tempaus’17