Tärkeimmät tuotteet ihonhoitorutiinissani

Mää olen aina hamstrannut kosmetiikkaa (just selailen vanhoja blogikuvia ja etin teille mun vanhoja kosmetiikkakuvia 😀 ) mutta en oo rehellisesti sanoen osannut oikeasti hoitaa ihoani. Puhistin ennen meikit meikinpoistopyyhkeillä ja laitoin vähän rasvaa. Toki myös nuori ihoni ei juuri kaivannut, satunnaista kuorintaa lukuunottamatta. Nyt kuitenkin vähän vanhemana ja viisaampana olen löytänyt juuri omalle iholleni sopivan ihonhoitorutiinin (jossa tuotteet toki säännöllisesti muuttuu kun löydän uusia tuotteita / vaihdan tuotteita ihoni kunnon mukaan)
Nykyisin mulla on paljon enemmän kosmetiikkaa ja testaan paljon uusia tuotteita. Ihonhoitorutiiniini kuuluu myös paljon enemmän tuotteita kuin ennen vaikka edelleen ihonhoitorutiinini on mielestäni simppeli ja järkevä. Ihonhoitooni on tullut korealaisen kosmetiikan myötä paljon uusia tuotteita, joita en ennen käyttänyt ja nykyisin osa tuotteista on jopa sellaisia, joita ilman en selviäisi  (tai tottakai selviäisin, jos olisi pakko mutta ymmärrätte pointi 😀 ). 

Rehellisesti, mulle tärkein kosmetiikkatuote tai ihonhoitotuote on edelleen hyvät meikinpuhdistuspyyhkeet. Ihan sen takia, että olen välillä tosi laiska

Lue koko postaus tästä