Tarvitsevatko lapset lomamatkoja?


Arvatkaas mitä me teimme tuossa hetki sitten? Varattiin meidän porukalle lomamatka! Edellisen kerran ollaankin oltu reissussa vuonna 2015, Barcelonassa, josta nämä kuvatkin ovat. Jos tuo reissu kiinnostaa, niin tässä linkki postaukseen meidän Barcelonan matkasta. 
Ihan liian usein meidän perhe ei siis reissaa. Ollaan käyty tuon kesän jälkeen kerran Tukhomassa kolmihenkisenä perheenä, mutta sekin oli osaksi työreissu. Suurin syy siihen, miksi emme ole reissuja tehneet, on raha. 
Kun yhdestä lentolipusta tuli neljä
Olin ennen lapsia aika kova tyttö reissaamaan. Saatoin käydä ulkomailla neljästä viiteen kertaa vuodessa, josta osa toki työmatkoja, mutta osa myös pitkiä reissuja kauemmas, kuten Malesiaan, Japaniin tai USA:han. Olin hyväpalkkaisessa työssä ja sinkkutyttö (tai korkeintaan seurusteleva), joten reissaaminen oli todella osa minua. Rakastin lähteä reissuun yksinkin, jolloin sai kunnolla heittäytyä paikalliseen arkeen ja kulttuuriin. 
Nyt meitä on neljä. Jos olen ihan rehellinen, niin en ymmärrä, miten jotkut perheet käyvät joka vuosi (tai jopa useamman kerran vuodessa!) lomamatkalla perheen kanssa. No, jokaisella on

Lue koko postaus tästä