Tasan vuosi häihin!

Iik ja ääk!

Kalenteri näyttää 27.4.2018 ja häät on 27.4.2019! Tuntuu ehkä maailman oudoimmalta, kun häitä lähdettiin suunnittelemaan, ne olivat hyvin hyvin kaukana vielä, pitkälti yli kahden vuoden päässä. Kihla-ajasta on puolet jo takana ja viimeinen vuosi omalla sukunimellä käynnistyy just nyt.

Nyt kun on enää 365 päivää jäljellä hääjärjestelyjä, ei voi kun miettiä, mihin kaikki 1 vuotta ja 4 kuukautta on tuhlattu, kun on vuosi enää jäljellä?! Budjetista on kulutettu vasta reilu 10 %, vaikka olisin halunnut vähän tasaisemmin kahdelle vuodelle saada jaettua hääkuluja. Nähtävästi kuitenkin kaikki kasaantuu talvelle ja ensi keväälle.


Kirkkoa me päästään varaamaan ihan pian. Visa soitti Espoon seurakuntaan talvella ja tiedusteli milloin kirkkoa voi ryhtyä varaamaan, mutta he vastasivat epäselvästi, että ”joskus toukokuun lopussa”. Pelaan siis varman päälle ja soitan sinne heti ensi kuun alussa ja varmistan edes tarkan päivän, jolloin kirkon voi varata. Tänään voi myös alkaa varaamaan hääyötä, kun sen verran mitä olin katsellut, niin niitä

Lue koko postaus tästä