Tasapainoilun taitoja kotona!

Yhteistyössä PlanToys ja Kiddex

Meillä kotona leikitään ja puuhaillaan paljon. Vaikka välillä, eli silloin kun on aika siivota, lasten tavaroiden määrä saattaa nyppiäkin. Paljon kotona aikaa viettävillä lapsilla leluja sekä aktiviteetteja saa mielestäni kuitenkin olla. Lelut ovat myös opettavaisia, kehittäviä ja aktivoivia. Niin kuin nämä PlanToysin lelut, joihin me brändilähettiläinä olemme nyt päässeet tutustumaan vähän syvemmin.
Keväästä saakka kotoamme on löytynyt PlanToysin tasapainoilulauta. Ja meidän 4-vuotiaalle liikkuvaiselle ja temppuilua rakastavalle tyttärelle se on kuin tehty!
Tasapainoilulauta kehittää vartalon hallintaa sekä fyysistä voimaa. Laudassa kiinni olevan köyden ansiosta sitä voi käyttää turvallisesti monin eri tavoin. Sen kanssa voi keinutella, istua ja seistä. Lauta voi olla kupera puoli ylös- tai alaspäin.

Tasapainoilulaudan kanssa on nähty vaikka minkälaista taitelua. Lautaa voi käyttää moni eri tavoin seisoen, istuen ja makuultaan. Äitinä olen ilahtunut siitä, että lapseni leikin välityksellä kehittää motorisia taitojaan ja oppii kehon hallintaa. Tasapainoilulauta on muotoilultaan ja väritykseltään oikein katseenkestävä, joten sen sijainti olohuoneessamme ei

Lue koko postaus tästä