Tassut sileäksi- sähköraspilla

Mulla on jostain syystä talvisin ihan superkuivat jalkapohjat.Mielessä oli kuorivat sukat, mutta olinvähän toivonut Schollin sähköistä jalkaraspia jaolinkin ihan fiiliksissä kun sain sen joululahjaksi.
Tunnustaudun talvisin laiskaksi jalkojen hoitajaksi jatää pelastaa niin mun tulevaisuuden talvet ja kuivat jalat ♥

Schollin Velvet Smooth Raspi timanttikristalleilla (kuulostaapa hienolta :)on paristokäyttöinen ja patterit oli paketissa mukana.Raspi on tarkoitettu kovettumien (kellertäviä, pyöreitä alueita) poistoon.Niitä kun tulee jalkaan kohdistuvasta rasituksesta ja paineesta.
Mulla on  oli sekä kovettumia että tosi kuivat kantapäät.Niinmpä sitten tartuin tuumasta toimeen ja kokeilemaan onko tästä mihinkään.
Voi tytöt, tää on aivan loistava ja uskomatonta mikä teho.Raspia pitää käyttää kuiviin jalkapohjiin ja hyvin irtosi kuollut iho.
Säästän teidän sentään todellisuudelta enkä ottanut inhorealistisia kuvia :DRaspi pöllytti kyllä kuivaa ihoa siihen malliin että tuli samalla pestyä raspauksen jälkeen koko kylppärin lattia.En mitenkään erityisen kovaan painanut mutta silti pölinä kävi ja kovettumat katosivat kuin tuhka tuuleen!


 ”Raspasin” jalat kahteen otteeseen, pitäen päivän taukoa ja suihkun jälkeen rasvasin jalat paksulla sheavoita sisältävällä jalkarasvalla ja laitoin vielä

Lue koko postaus tästä