Tauko arkeen Itämeren aalloilla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SILJALINE
Pieni tauko hektiseen arkeen voi löytyä lähempää, kuin uskotkaan. Tukholman päiväristely oli jo kaksikymmentä vuotta sitten minun ja Katan suosikkijuttuja – ja nyt palasimme niihin tunnelmiin ja muistoihin hieman aikuistuneempina. Tiesittekin jo, että Pandamama-blogi palkittiin viime vuonna Vuoden Blogina Kaksplussan blogiverkostossa. Siitä palkinnoksi sain risteilylahjakortin ja nyt viimein pääsimme sen käyttämään. Papan sunnuntaityöputki päättyi vih-doin, joten lapsenvahti check, tytöt laivalle, check! 


Tällä kertaa saimme nauttia astetta paremmasta hytistä, sillä pääsimme majoittumaan De Luxe -hyttiin. Miellyttävä hytti tulikin tällä kertaa oikein kunnolla tarpeeseen, sillä minä onneton nappasin pojilla pyörineen flunssan ja sairastuin heti ensimmäisenä iltana! Luulin ensin, että reagoin vain siitepölyyn, mutta kunnon flunssahan sieltä tuli kylään. Ensimmäisenä iltana käytiin syömässä laivan Grill House -ravintolassa ja tax freen suklaiden kanssa palasimme hyttiin katsomaan Sohvaperunoita ja parantamaan maailmaa. Hauskaa, kun samalla laivalla itseasiassa oli neljä Sohvaperunaa! 
Tax freessa oli aivan super ihania kuohuviini- ja shampanjapulloja, joita teki mieli ostaa kunnon kottikärryllinen. Tarkoitus

Lue koko postaus tästä