TAVOITTEET VUODELLE 2019

Kun uusi vuosi on nyt hyvin startattu käyntiin ja totuttu jo vähän uuteen vuosilukuun voitaisiin miettiä vähän tavoitteita tälle vuodelle. Oon uuden vuoden lupauksien pitäjänä yleensä todella huono, joten paremmaksi jutuksi itselleni oon todennut erilaisten tavoitteiden listaamisen. Näin asiat, mitkä ajatteli toteuttaa vuoden aikana ei tuo niin paljoa pettymystä, jos ne ei vaikka toteutuisikaan! Tässä siis minun tavoitteitani vuodelle 2019 – vuodelle, joka tulee pitämään sisällään kaikkea uutta ja ihanaa, varmasti myös yllätyksiäkin.

KEHITY BLOGGAAJANA & VALOKUVAAJANA

Tuossa joulunpyhien aikaan rupesin hieman miettimään tätä bloggaamista. Tänä vuonna tahdon kehittyä tässä hommassa, en halua jämähtää paikoilleen. Vertailin viime vuoden sekä edellis vuoden postauksia, onneksi niissä on suuria eroja, mutta uudistusta kaivataan edelleen ja paljonkin. En vain tiedä mitä minun tulisi tehdä kehittyäkseni, oon lukenut monia vinkkejä ja juttuja ja silti oon kaikesta yhä vielä ulapalla. Jos teillä on tähän pulmaani jotain ideoita, antakaa vain tulla 🙂

Valokuvaamisessa haluan toki myös kehittyä, onhan minulla jo

Lue koko postaus tästä