Täydellinen keltainen


Sain viimein kuvattua joululahjaksi antamani villasukat, kun valoa riittää nykyään vähän pidempään. Minun keltainen kausi alkoi näistä sukista, kun metsästin sitä täydellistä, kirkkaampaakin kirkasta keltaista. 
Lankamaailmasta löytyi Dalen Falk-lanka, jota ostinkin heti kilon. (:D) Tarkoituksena oli alunperin tehdä näistä pitkät polvisukat, mutta aika yllättikin joululahjaneulojan ja häthätää ehdin vähän nilkkamallia pidemmät sukat tekassa.

Puikot 3½mmSilmukoita 48s (12s/p) Lanka Falk Dale garn väri 9806Langanmenekki  100gKoko 42-43
Tarkempi ohje täällä
Tää malli vaan on ♥Molempiin sukkiin meni sopivasti juuri yksi 50 gramman kerä, molemmista jäi ehkä metrin pätkä jäljelle. Lankaa on vielä 900g, joten saan neulottua näistä valtavasti ihania keltaisia neuleita. Jospa neuloisin itselleni ne polvisukat! Ja lapaset ja huivin ja…

Kamera luonnollisestikin sekosi lähes neonkeltaisesta väristä ja pehmensi värin pastelliseen keltaiseen for your viewing pleasure. Totuushan on kaikkea muuta, kuin pastellinen. Tämä jos mikä on se täydellinen keltainen. Näistä langoista näkyy vilaus aivan tasan oikean värisenä aiemmassa lankakori-postauksessa.

Mikä on sun tän kevään hittiväri?
tudiluu!

Lue koko postaus tästä