Täydellinen takki ja hih tein sen taas!

Eilen oli todella kiva päivä vaikka meninkin sekoilemaan taas kerran. Aivot on kyllä jossain narikassa ihan selvästi… No mutta kerron postauksen lopussa mitä taas mokasin, mutta sain niin hyvää palvelua, että asia järkkääntyikin parhain päin. 
Mukava uutinen kuitenkin on, kaikille hieman iäkkäämmille apteekkisarjan Aco-faneille, sillä Aco lanseeraa uuden anti-age-sarjan sekaiholle eli voisin tässä heti todeta, että minulle. Uusien Pure Glow-ihonhoitosarjan uutuuksien kerrotaan vähentävän ihon epäpuhtauksia ja pintaryppyjä. 
Normaalille ja sekaiholle räätälöity sarja sisältää kevyesti kuorivan Renewing Daily Cleanser-puhdistusvaahdon, mikä on kiva juttu, sillä pidän kovasti juuri puhdistusvaahdoista. Mattapinnan jättävän Purifying Day Crean-geelivoiteen, joka kuulostaa myöskin kivalta, sillä pidän erityisesti geelimäisistä tai ”sorbettimaisista” ihonhoitotuotteista eli sellaisista raikkaista. Kiiltoakin ihossa pukkaa, kiitos esimummovuosien eli tämä on varmasti hyvä täsmätuote, jahka pääsen tätä testaamaan. Kolmas tuote on hoitava ja kuoriva Rebalancing Night Balm-yövoide.
Mikä Acon tuotteissa on mukavaa, on että sarja on apteekkituotteiden saralla edullisimmasta päästä. Geelivoide 14,90, Night Balm 15,90 ja puhdistusvaahto 14,90 ja saatavilla

Lue koko postaus tästä