TB : JUNE

Ihanaa heinäkuun ensimmäistä! Niin se ensimmäinen loma kuukausi kesäkuu jo hiihti ohitsemme ja kalenteri näyttää jo heinäkuuta. Missähän ne heinäkuun helteet vaan viipyvät?

Kun on kuun ensimmäisestä päivästä kyse on aiheena tietty perinteisestä tsekkaus edellisen kuukauden meininkiin ja postauksiin. Kesäkuussa nähtiikin täällä paljon kesäisiä kuvia sekä erilaisia haasteita. Tein innostuksestani johtuen suosittuun this or that- postaus sarjaan toisen osan, kerroin seitsemän syntiäni ja jaoin kesästä niitä parhaimpia puolia. Heti kesäkuun alussa oli tietysti vuorossa myös joka kesäinen summer bucket list.

Kesäkuun Bette Box toi suuren ilon taas erääseen viikonloppuun ja sieltä tulikin siis monia ihania yllätyksiä. Kesäkuussa oli paljon ihania säitä ja silloin tulikin kuvailtua tänne blogiin muutama ihana asu. Totta kai kerroin tänne ne toukokuun suosikkini myös ja tämän kesän ehdottomasti ihanimman ja lemppareimman meikki tuotteeni 🙂

Tätä kaikkea ja paljon muuta vuoden 2018 kesäkuu piti jälleen sisällään. Mitä te piditte kesäkuun postauksista? Entä mitä te haluaisitte lukea heinäkuun aikana?

Lue koko postaus tästä