TB : MAY

Holaa ja aurinkoista kesäkuun ensimmäistä päivää! Meikäläisen koulu vetelee tältä lukuvuodelta nyt viimeisiä, sillä huomenna strattaa kesäloma. Miten tämä lukuvuosi menikään näin nopeasti? Se on siis jo kahdeksaskin luokka käyty ja syksyllä kohti yhdeksännettä luokkaa, hui! Sitä ennen nyt kuitenkin nautitaan vielä ensin onneksi tästä kesästä ja käydään pikaisesti läpi, mitä toukokuu sisälsikään täällä blogin puolella! Onko siellä ruudun takana paljonkin huomenna loman starttaajia?

Ja voi pojat muuten mitä säitä tässä toukokuussa oikein oli! Tulen varmasti hehkuttamaan niistä säistä vielä paljonkin 😀 Sää helli siis meitä upeasti ja sen vuoksi blogikin täyttyi upeista kukkaisista kuvista. Päivät vietettiin auringossa ja useasti veinkin tämän koneeni aurinkoon, jossa yritin postauksia useasti raapustella. Tämä kirjoittaminen on meikäläiselle vieläkin tuonut hieman vaikeuksia, mutta pikku hiljaa sekin alkaa jo sujumaan ja postaustahtikin on jo paranemaan päin 🙂

Toukokuun aikana availin uusinta Bette Boxia, joka joka kerta jaksaa aina ilahduttaa ihanasti. Esittelin uusimpia ostoksia ja jaoin myös huhtikuun suosikkeja.

Lue koko postaus tästä