TB Style: Helmikuu

  Nyt ois taas aika tehdä katsaus menneisiin vuosiin, että mitä ihmettä sitä on tullut laitettua päälle. Helmikuulta ei ollut niin paljon kuvia, mutta kuitenkin vuodesta 2014 asti. Edelliseen osaan pääset tästä.

2014 Oikeasti tuntu, että erityisesti 2014 vuonna oon etsiny mun tyyliä oikein urakalla ja oonkin kokeillut kaikkia erilaisia juttuja. Muistan, että ostin esimerkiksi tällaisia jakkuja, mutta kirpputorillehan ne kaikki lopulta meni. Ei nimittäin ollut yhtään mun tyyliä enkä kokenut omaksi jutukseni. Ei sinänsä tässä asussa mitään vikaa ole, mutta en silti pukisi enää päälleni. Mulla ei ole enää tästä asusta tallella kuin kaulakoru. Kaikki muut oon laittanut kiertoon. Oon muuten hankkinut koko asun jakkua lukuunottamatta kirpputorilta. Kuvat oon tainnut ottaa itse kameranjalkaa käyttämällä. Tein tähän aikaan sitä paljon.
2015 Mua oikeasti niin naurattaa nämä esikoisen syntymän jälkeen otetut kuvat, koska oon ihan hukassa pukeutumisen suhteen! No olihan se kieltämättä kriisi, kun oot eka yhdeksän kuukautta ollut ison mahan kanssa ja

Lue koko postaus tästä