TB STYLE: SUMMER SEASON

Oon katellut monista blogeista TB Style -postauksia ja halunnut itsekin tehdä kyseisiä postauksia, mutta mun asukuvavarastoni eivät mitenkään päin riitä jokaiselle kuukaudelle. Voi olla, että kesällä saan kuvattua montakin asua yhden kuukauden aikana ja talviaikaan en yhtään moneen kuukauteen. Ajattelinkin tehdä näitä postauksia jatkossa neljä vuodessa – kesällä, syksyllä, talvella ja keväällä!

2012

Voi tuitui miten pieni ja viaton mä olenkaan tässä kuvassa! No ei vaiskaan, noihin aikoihin olin ihan kauhia ämmä, mutta ainakin mulla oli tosi kiva mekko, jonka voisin pukea heti uudelleenkin päälle, jos se vain mahtuisi. Kengät kyllä vaihtaisin asuun sopiviksi. Nuo kengät ovat itseasiassa tainneet päätyä kirppikselle jo vuosia sitten. 
2013 

Ihan ensiksi, mikä mun naamaa vaivaa? Voiko enää kärsivämpi ilme olla, ei tainnut asukuvailut olla ihan mun mieleen tuolloin. Muistan tuosta kesästä raitapaidat, helmikäsikorut ja Escadan Cherry In the Airin. Olin suurinpiirtein kaiken vapaa-ajan kännissä ja kärvistelin lukion viimeistä vuotta läpi. Asu ja koko tuo vaihe elämässä puistattaa. Asusta

Lue koko postaus tästä