Tee itse ihania kototekoja


Kototekoja kirjan Sanna Suonpään lisäksi minäkin olen henkeen ja vereen DIY-ihminen, joskus jopa turhankin hanakasti pidän kiinni itse tekemisestä. Ai miksikö? No siksi, että on ihanaa luoda itse omin käsin asioita. Ja ainakin minulle tuottaa suurta nautintoa saada tehdä itse jokin asia mikä muutoin voisi olla jopa saavuttamattomissa esimerkiksi sijainnin tai hinnan takia. 
Suloisen kotikutoinen Kototekoja -kirja näyttää miten simppelisti voi luoda kotiin ihania juttuja matoista tauluihin ja miniryijyihin. Kodin lisäksi tehdään kivaa itselle vaatteiden, asusteiden ja kylpyhetkien muodossa.
Kirjan ohjeet on tehty suuntaa-antaviksi, joita voi noudattaa sellaisenaan tai luovia omia polkuja pitkin. Materiaalit töihin löytyvät kotoa, kirpparilta tai kaupasta. Töissä yhdistellään erikoiseltakin kuulostavia materiaaleja kuten korkkikangasta ja nahkapaperia, neulosta, huonekalukangasta, huiveja ja tekoturkista. Kaksi ensimmäistä on itelleni tuttuja nimeltä mutten ole vielä ikinä kokeillut käytännössä, vaikuttavat kuitenkin hyvin mielenkiintoisilta materiaaleilta.
Kirjan ohjeilla ja inspiraatioilla ompelet kivan ponchon, kaftaanin huiveista ja aamutohvelit froteesta. Korkista ja nahkapaperista syntyy suloiset korut korviin ja ranteeseen, mutta

Lue koko postaus tästä