Tee-se-itse rintaliivit! Mun ensimmäiset Make Brat! + Video

Ompelin itse kaarituelliset rintaliivit!Ompelin ensimmäiset rintaliivit Make Bran kaavoilla ja tarvikkeilla. Tein rintaliivien teosta videopäiväkirjan. Kurkkaa miltä rintsikoiden teko näytti ja arvaa missä kohti meni pieleen!  

Rintaliivien kangas on Roon Flash and Rumble

Ompelin ensimmäiset kaarituelliset rintaliivit. Kimmokkeena ompeluun oli, että saisin maailman ihanimmat itsetehdyt bikinit klik*. Niistä postasin jo aikaisemmin.

Ei varmaan monelle tule mieleen lähteä ompelemaan rintaliivejä, mutta Make Bra:n avulla se on lopulta helpompaa mitä uskoisi. Uskaltauduin testata kun niin moni facebookin ompeluryhmissä oli tehnyt upeat liivit itselle ja tosiaan näin ne ihanat bikinit.   Sain Make Bralta klik blogiyhteistyönä bikineitä varten kaavat, ohjeet  ja tarvikkeet. Tarvikepaketti oli tosi hyvä sillä ihan puskista en olisi itse osannut etsiä oikeita tarvikkeita eri työvaiheisiin ja materiaalia riitti myös näihin harjoitteluliiveihin. Ohjeita seurasin tabletti ompelukoneen vierellä.

Täytyy kyllä sanoa, että rintaliivien ompelu on ollut haastavinta, mitä olen  ompeluharrastuksen parissa tehnyt. Ja hyvä niin, sillä samalla opin niin monta juttua hyödynnettäväksi muihin ompeluihin. Ja

Lue koko postaus tästä